Arbëri

Demi: Që nga viti 2014, 75% e kohës së arsimit nën kërcënim të grevave

 

Agron Demi, hulumtues në institutin "GAP" ka thënë se që nga viti 2014, 75% e kohës së arsimit fillor dhe të mesëm ka qenë nën kërcënim të grevave.

Demi ka shkruar në Facebook se ndërmjet viteve 2014 dhe 2022, në 131 numra të buletinit të saj, Sindikata e Bashkuar e Arsimit dhe Shkencës së Kosovës (SBASHK), kërcënon me greva për arsye nga më të ndryshmet.