Arbëri

Serbët përsërisin se nuk e pranojnë reciprocitetin në targa, Kurti thotë se ai do të zbatohet

 

Ankesat dhe akuzat në adresë të Qeverisë së cilës i takojnë, zyrtarët e Listës Serbe i kanë shpalosur nga kryeqendra e Serbisë.

Kryetarët e katër komunave veriore të udhëhequr nga shefi i këtij subjekti, njëherësh ministër për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë Kurti, Goran Rakiq, kanë shpalosur qëndrimet e vendeve të QUINT-it nga takimet e zhvilluara ditët e fundit.