Arbëri

Të hënën nis Seminari i Gjuhës Shqipe, mbi 100 seminaristë pjesëmarrës

 

Në dy javët e fundit të gushtit, mbi 100 seminaristë nga e gjithë bota do të marrin pjesë në Seminarin Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare. Këtë vit shënohet edicioni i 40-të, i Seminarit, ku do të mbahen ligjërata nga albanologë të huaj e vendorë.

Edicioni i sivjetmë do të nisë të hënën dhe do të përfundojë me 26 gusht.