Arbëri

Kurti: Vlera e konfiskimeve dhe sekuestrimeve është rritur për dy herë e gjysmë

Foto: KOHA
 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se këtë vit konfiskimet dhe sekuestrimet janë rritur për dy herë e gjysmë në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar.

Në një konferencë për media pas një vizitë në Doganën e Kosovës, Kurti ka thënë se vlera e konfiskimeve dhe sekuestrimeve për këtë vit ka shkuar në 5 milionë, nga 2 milionë sa ishte një vit më parë.