Arbëri

Haxhimusa: Thirrja e Qeverisë për kursim të energjisë është boshe

 

Thirrjen e ministres së Ekonomisë, Artane Rizvanolli, për kursim të energjisë elektrike, e ka quajtur boshe Adhurim Haxhimusa, njohës i fushës së energjetikës.

Haxhimusa në Interaktiv të KTV-së ka thënë se Qeveria duhet të marrë vendime dhe jo të bëjë thirrje.