Arbëri

Ministria e Financave tregon se deri kur pensionistët mund të bëjnë paraqitjen fizike

 

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton opinionin dhe të gjithë përfituesit e skemës së pensioneve bazike dhe kontributive se afati i paraqitjes fizike në objektet e Departamentit të Pensioneve në regjionet ku jetojnë apo vizitës mobile nga zyrtarët e këtij Departamenti (për personat me probleme shëndetësore) do të përfundojë me datë 12.08.2022.

Ministria ka bërë të ditur se përfituesve të këtyre skemave të cilët nuk lajmërohen brenda 6 muajve të fundit, do t’u pezullohet pagesa.