Arbëri

Nëntë pacientë në Klinikën e Pediatrisë po trajtohen nga COVID-19

Foto: KOHA
 

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës (SHSKUK) ka bërë të ditur se aktualisht janë të shtrirë nëpër spitale dhe klinika në të gjithë vendin, 88 pacientë me COVID-19, prej të cilëve nëntë nga Klinika e Pediatrisë.

“88 pacientë janë të spitalizuar nga COVID-19, sipas raportimeve e datës 8 gusht 2022 nga klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme”, thuhet në njoftim të hënën.