Arbëri

Petkoviq: Serbët duan Asociacionin me të gjitha kompetencat ekzekutive

 

Drejtori i të ashtuquajturës Zyre për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Petar Petkoviq, ka thënë se zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi, ka humbur çdo kredibilitet për të folur për dialogun dhe marrëveshjet e arritura.

Ai e ka akuzuar Bislimin, duke thënë se po dezinformon dhe po bën interpretime arbitrare.