Arbëri

Hoti akuzon Kurtin se ka dëmtuar rëndë ekonominë e Kosovës

 

Mungesa e investimeve kapitale, lënia pa nevojë e më shumë se 200 milionë eurove në llogarinë bankare të Qeverisë, janë disa nga kritikat që i përmend ish-kryeministri Avdullah Hoti për Qeverinë e Kosovës, të udhëhequr nga Albin Kurti.

Hoti ka deklaruar se rënia e drastike e investimeve kapitale ka dëmtuar rëndë ekonominë vendëse, dhe si e tillë janë shpenzuar vetëm 79 milionë euro nga 728 milionë euro gjithsej sa janë të parapara në buxhet.