Arbëri

AAK-ja kërkon që në Bruksel më 18 gusht të mos diskutohet për çështje teknike

Kryesia e AAK-se
 

Aleanca e Ardhmërisë së Kosovës ka kërkuar nga Qeveria që në takimin e radhës më 18 gusht në Bruksel mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, të mos ketë kthim prapa e të mos diskutohet për çështje teknike.

AAK-ja të premten ka mbajtur mbledhje të Kryesisë ku nga Qeveria është kërkuar të ndiqet agjendja e marrëveshjes finale me Serbinë.