Arbëri

Qeveria miraton masat e emergjencës për furnizim me energji

Foto: Koha / Ilustrim
 

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e mbajtur në mënyrë elektronike ka miratuar vendimin për shpalljen e masave emergjente në furnizimin e energjisë.

Masat, sipas njoftimit të kryeministrisë të hënën përfshijnë: rritja e shpejtë e çmimit të importit të energjisë, si dhe paralajmërimi i ndalimit të eksportit të lëndëve fosile nga disa shtete evropiane që mund të ndikojë në rritjen e mëtejshme të çmimit të importit.