Arbëri

Miratohet Rregullorja e re e Kuvendit

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Kuvendi i Kosovës ka miratuar të enjten, në lexim të dytë Projektrregulloren e Kuvendit, me 81 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Projektrregullorja është miratuar bashkë me 47 amandamentet e propozuara nga komisioni funksional.