Arbëri

Rugova: “Manifesta 14”, investimi më i madh ndonjëherë në kulturë

 

Bashkëpunimi i komunitetit kulturor dhe politik e ka sjellë bienalen evropiane nomade “Manifesta 14” në Prishtinë sivjet, ka thënë ish-zëvendësministri i Kulturës, Yll Rugova.

Në emisionin “Sonte me Rronin”, të mërkurën, Rugova tha se Manifesta i sjell shumëçka Kosovës, e të cilën e quajti investimin më të madh ndonjëherë sa i përket kulturës në vend. Eventi shëtitës kulturor nis më 22 korrik.