Arbëri

Rama: Shqipëria e të gjithë shqiptarëve sot ulet në tavolinën e Evropës së bashkuar

 

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama është deklaruar me rastin e hapjes së negociatave nga Bashkimi Evropian për Tiranën dhe Shkupin zyrtar.

Rama ka shkruar të Facebook se është krenari dhe kënaqësi që sot Shqipëria ulet në tryezën e madhe të Evropës së bashkuar për të filluar negociatat për anëtarësim.