Arbëri

Në Ulqin ka rënie të pushuesve ditëve të fundit

 

Drejtori i Organizatës së Turizmit të Ulqinit, Gzim Hajdinaga, ka thënë se presin që të kenë numër më të madh të turistëve nga 15 korriku, megjithëse thekson se ka pasur rënie në 10 ditët e fundit.

Sipas Hajdinagës, pavarësisht krizës, vizitat kanë qenë të kënaqshme në muajin maj dhe qershor.