Arbëri

Ish-ministrat të shqetësuar për ikjen e mjekëve nga Kosova: Shëndetësia drejt kolapsit

Foto ilustrim
 

Ministrat që kanë udhëhequr me dikasterin e shëndetësisë po shprehen të shqetësuar me ikjen e mjekëve nga vendi.

Ata thonë se ndër arsyet pse profesionistët shëndetësorë po e shohin të ardhmen e tyre jashtë vendit janë pasiguria e mirëqenies ekonomike dhe pagat e ulëta në Kosovë.