Arbëri

PDK-ja procedon Projektligjin për pensionin e parakohshëm të zyrtarëve policorë e të IPK-së

 

Partia Demokratike e Kosovës ka proceduar për në Kuvend projektligjin për pensionimin e parakohshëm të zyrtarëve policorë të Policisë së Kosovës dhe punonjësit e Inspektoratit Policor të Kosovës.

Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu, tha në konferencë për media se mosha mesatare e policëve të Kosovës e kalon moshën 47 vjeç, për çka e vlerësoi të domosdoshëm shqyrtimin e projektligjit.