Arbëri

Familja e të ndjerit Brahimi nga frika largohet nga shtëpia

 

Përveç humbjes së burrit, Naile Brahimi tash një vit është detyruar të largohet edhe nga shtëpia në Gërdoc, në të cilën jetoi për më shumë se një dekadë. Bashkëshorti i Nailes u vra vitin e kaluar nga djali i xhaxhait, i cili u dënua me 17 vjet burgim për këtë vrasje. Familja dhe Prokuroria kanë apeluar vendimin, kërkojnë dënim më të rëndë

Pas 19 vjetësh, Naile Brahimi u detyrua ta lërë shtëpinë në fshatin Gërdoc, Komuna e Podujevës, ku jetoi së bashku me burrin dhe 3 fëmijët e saj.

Bashkëshorti i Nailes, Gazmend Brahimi, u vra nga djali i xhaxhait vitin e kaluar.