Arbëri

Të liruarit nga pagesa në QS s’janë të njoftuar se iu kthehet depoziti

Qendra e Studenteve
 

Ka dy vjet që edhe studentëve që banojnë pa pagesë në konvikte, u kthehet shuma e mjeteve që e deponojnë në fillim të vitit akademik, si depozitë. Por, ata janë ankuar se për një gjë të tillë nuk janë njoftuar asnjëherë. Madje, sivjet në qendrat e tyre janë vendosur njoftime se nuk kanë të drejtë të aplikojnë për depozitë. E krejt këtë menaxhmenti i Qendrës së Studentëve e quan gabim teknik

Banuesit në Konviktin e katërt të Qendrës së Studentëve morën njoftimin gjatë muajit maj se personave të liruar nga pagesa nuk do t’u kthehet depoziti, ani që menaxhmenti i lartë i qendrës kishte vendosur gjatë pandemisë që ai t’u kthehej të gjitha kategorive, në rast se nuk kanë shkaktuar dëme në inventar.

Studentët që lirohen nga pagesa janë fëmijët e dëshmorëve, fëmijët e invalidëve të luftës, fëmijët e veteranëve të luftës, fëmijët e personave të pagjetur, studentët me nevoja të veçanta, ata me skemë sociale, si dhe studentët e njërës familje.