Arbëri

Haxhiu për vettingun: Jemi afër finalizimit të draftamendamenteve kushtetuese

 

Mbështetje procesit të vettingut i kanë dhënë përfaqësues të partive të komuniteteve jo-shumicë jo-serbe, që kanë gjashtë deputetë në Kuvendin e Kosovës.

Mbështetje pa rezerva, sipas zëvendëskryeministres Emilija Rexhepi, kanë dhënë partia egjiptiane IRDK, partia turke KDTP, partia rome LPRK dhe PAI-ja e komunitetit ashkali.