Arbëri

Nafta lirohet për 1 cent e benzina shtrenjtohet për 1 cent

 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve, për ditën e shtunë.

Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.83 euro për litër, derisa të premten çmimi ishte 1.84 euro.