Arbëri

Mbi 240 pacientë morën shërbime shëndetësore në Emergjencë për 24 orë

Foto: KOHA
 

Në 24 orët e fundit 245 pacientë kanë marrë shërbime shëndetësore emergjente, në kuadër të Klinikës Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

28 pacientë janë pranuar për trajtim të mëtejmë mjekësor në kuadër të klinikave kirurgjike, internistike dhe Mjekim Intensiv Qendror.