Arbëri

Zgjidhet kryesia e re e AAK-së

Foto: KOHA
 

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, të mërkurën, zgjodhi kryesinë e re dhe pozita të tjera udhëheqëse të partisë.

Ardian Gjiani, Pal Lekaj, Besnik Tahiri e Time Kadrijaj u zgjodhën nënkryetarë, ndërsa Gazmend Syla sekretar organizativ e Muharrem Nitaj sekretar i përgjithshëm.