Arbëri

Berjani zgjidhet në krye të shoqatës së naftëtarëve edhe për një mandat

 

Shoqata e ndërmarrjeve që merren me qarkullimin e naftës, derivateve të naftës, gazrave dhe lubrifikantëve “SHQNGL”, ka zgjedhur të martën Fadil Berjanin kryetar të kësaj shoqate edhe për një mandat 4-vjeçar.

Berjani, i cili do të jetë në krye të SHQNGL-së edhe për katër vjetët e ardhshëm ka marrë mandatin e kryetarit për herë të tretë radhazi.