Arbëri

Rukiqi: Qeveria po heziton ta pranojë krizën ekonomike në Kosovë

Paralajmërohet recesion ekonomik, Qeverisë i kërkohet të marrë masa
 

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, thotë se po e shqetëson neglizhenca e institucioneve të Kosovës për ta trajtuar në mënyrë më serioze krizën që e ka prekur gjithë botën, përfshirë edhe Kosovën.

Rukiqi ka folur për KosovaPress, rreth sfidave me të cilat po ballafaqohen bizneset, bashkëpunimin me institucionet, çështjen e çmimeve të naftës dhe marrëveshjet në mes Kosovës dhe Shqipërisë.