Arbëri

Senati s’e ka të qartë se kush duhet të marrë pjesë në zgjedhjen e Këshillit Drejtues

Foto: Ilustrim
 

Për 60 minuta diskutuan anëtarët e Senatit të Universitetit të Prishtinës dhe nuk arritën të vinin në përfundim nëse janë senatorët e vjetër apo ata të rinj të Parlamentit Studentor që duhet të marrin pjesë në zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit Drejtues.

Krejt kjo për shkak të një ambiguiteti ligjor ndërmjet Rregullores për Punën e Parlamentit Studentor dhe të Statutit të UP-së.