Arbëri

Emërimet “klandestine” dhe “fushata hakmarrëse” në MPJD po trajtohen nga Antikorrupsioni

Zyrtarë të Antikorrupsionit i kanë thënë KOHËS se, aktualisht, janë në fazën e mbledhjes dhe analizimit të informacioneve dhe dokumentacionit relevant. Veprimet janë paralajmëruar pas shkresës së fundit që Shoqata Sindikale e MPJD-së e ka deponuar pranë AKK-së

Pretendimet për emërime klandestine e deri te fushata hakmarrëse kundër zyrtarëve kundërshtues brenda Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës do të trajtohen nga Agjencia Kundër Korrupsionit.

 

Një mal shkeljesh brenda MPJD-së janë denoncuar pranë Agjencisë Kundër Korrupsionit, të cilat janë duke u hetuar. Mes të tjerash, sindikalistët brenda MPJD-së, në dokumentin të cilin e ka siguruar “KOHA”, kanë ngritur shqetësime për emërimet e jashtëligjshme e selektive e deri te fushatat hakmarrëse ndaj diplomatëve të karrierës. As MPJD-ja, por as Zyra e kryeministrit nuk kanë ofruar sqarime lidhur me këto pretendime

Pretendimet për emërime klandestine e deri te fushata hakmarrëse kundër zyrtarëve kundërshtues brenda Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës do të trajtohen nga Agjencia Kundër Korrupsionit.

Zyrtarë të këtij institucioni i kanë thënë KOHËS se, aktualisht, janë në fazën e mbledhjes dhe analizimit të informacioneve dhe dokumentacionit relevant.