Arbëri

Dittrich: AKA-ja rikthehet në ENQA dhe EQAR brenda një periudhe të shkurtër

 

Presidenti i EQAR-it, Karl Dittrich, ka thënë se Agjencia e Kosovës për Akreditim do të kthehet shpejt në Regjistrin Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë (EQAR) dhe Asociacionin Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë (ENQA)

Në një konferencë për media në Prishtinë, u shpreh i bindur për rikthimin e AKA-s në këto dy organizata.