Arbëri

75 vjet nga Plani Marshall, Reka: Pa SHBA nuk ka siguri në Evropë

 

Ish-ministri i Integrimit Evropian, Blerim Reka, kujtoi 75-vjetorin e Planit Marshall, të arritur mes SHBA-së dhe Evropës, për rimëkëmbjen e Kontinetit të Vjetër pas dëmeve të Luftës së Dytë Botërore.

Ai deklaroi se ky plan nuk humb nga aktualiteti, duke përmendur krizën në Ukrainë dhe iniciativën ruse për pushtim.