Arbëri

Zemaj i bën thirrje Qeverisë të gjejë zgjidhje për 1.271 profesionistët shëndetësorë

 

Ish-ministri i Shëndetësisë dhe deputeti i Kuvendit nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Armend Zemaj, i ka bërë thirrje Qeverisë që të gjejë zgjidhje për 1.271 profesionistët shëndetësorë të cilëve do t’u përfundojë kontrata ditëve në vijim.

“Kosova nuk e ka as gjendjen e as luksin të largojë 1.271 zyrtarë nga sistemi shëndetësor. Largimi i kuadrit më besnik dhe më të mirë që u përball me pandeminë, do të ishte padrejtësi. Për fat të keq, kjo mund të ndodhë, të gjithë këta mund të mbesin pa punë, gjatë ditëve në vijim, nëse Ministria e Shëndetësisë nuk ua vazhdon kontratat”, ka shkruar Zemaj në Facebook.