Arbëri

Kurti paralajmëron shtim të investimeve në Kosovë

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka deklaruar se takimet e tij në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë qenë të frytshme, ndërsa ka paralajmëruar se në Kosovë do të shtohen investimet.

“Në SHBA kam takuar shtatë senatorë, katër demokratë dhe tre republikanë dhe 12 kongresistë, nëntë demokratë dhe tre republikanë. Këto takime tubime ishin përmbajtësore, miqësore e të frytshme. Në Kosovë do të shtohen edhe investimet edhe siguria”, ka thënë Kurti në mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm të Lëvizjes Vetëvendosje.