Arbëri

Dyshohet që kontakti me rrymën çoi në vdekjen e nënës dhe dy vajzave në Shqipëri

 

Një grua dhe dy vajzat e saj kanë vdekur të shtunën në Fushë-Arrëz të Shqipërisë, për shkak të, siç dyshohet nga hetimet e para, kontaktit me energjinë elektrike.

Siç shkruan “Euronews Albania”, dyshohet se njëra nga vajzat (15 dhe 18-vjeçare) ka qenë duke bërë dush në momentin që ka rënë në kontakt me rrymën.