Arbëri

Të hënën, Kryesia e Kuvendit shqyrton tërheqjen nga Trusti

 

Të hënën, Kryesia e Kuvendit do të mbajë mbledhje nga ora 11:00, ku në pikat e rendit të ditës edhe është shqyrtimi i parë i tërheqjes nga Trusti.

“Përgatitjet për seancë plenare të re të radhës: Projektligji nr.08/L-134 për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit nr. 04/L-101 për fondet pensionale të Kosovës, i plotësuar dhe ndryshuar me Ligjin nr. 04/L-115, me Ligjin 04/L-168 dhe Ligjin nr. 05/L-116”, thuhet në njoftimin e Kryesisë.