Arbëri

Kusari-Lila opozitës: Nuk rrënohet shteti pse ke humbur pushtetin

 

Shefja e Grupit Parlamentar të Vetëvendosjes, Mimoza Kusari-Lila, reagoi pasi Fondi Monetar Ndërkombëtar doli kundër tërheqjes së 30% të kursimeve nga Trusti dhe kthimit të tarifave të rrymës.

Ajo ka thënë se opozita, të cilët qenë propozues për Trustin dhe tarifat, po rreshtohet pas “ideve populiste dhe destruktive për ekonominë e vendit deri në shkatërrim financiar të shtetit”.