Arbëri

Serbia i reagon Klitschkos për Kosovën

Foto: AP
 

Ministri i Punëve të Brendshme të Serbisë, Aleksandar Vulin, i ka reaguar kryetarit të Kievit, Vitaly Klitschko, i cili gjatë një intervistë për një medium shqiptar në Zvicër, tha se edhe ukrainasit do të çlirohen nga rusët, ashtu siç u çliruan shqiptarët në Kosovë nga Serbia.

Vulin, një politikan ultra-nacionalist, ka thënë se krahasimet nuk janë të mira dhe nëse Klitschko nis më krahasime, atëherë sipas tij, duhet të shkojë deri në fund.