Arbëri

Jakurti: Me tërheqjen e parave nga Trusti do të rriten edhe më tej çmimet

 

Eksperti i ekonomisë, Edison Jakurti, ka thënë se tërheqja për herë të dytë e mjeteve nga Trusti, do ishte një gabim tjetër dhe vazhdim i një politike të pazakontë, e cila sipas tij, nuk ndodh në vendet e tjera.

Në emisionin “60 Minuta” në KTV, të mërkurën, Jakurti ka sqaruar se futja e më shumë parave në ekonomi, në kohën e inflacionit të vazhdueshëm, do të ndikojë në rritjen e mëtutjeshme të tij.