Arbëri

SHBA nuk përkrah retorikën e ashpër të opozitës, thotë Lu

 

Ambasadori amerikan ë Shqipëri, Donald Lu, ka thyer heshtjen relativisht të gjatë.

I pari i Amerikës në Shqipëri, për herë të fundit kishte folur kur akuzoi Kryeprokurorin se kishte shkelur Kushtetutën gjatë zbatimit të reformës. Në një takim me gazetarët kryesorë në vend, Lu foli për herë të parë për protestën e opozitës dhe shprehu qëndrimin e Washingtonit.