Arbëri

Bideni lavdëron Finlandën e Suedinë për bashkëpunimin në Kosovë

Presidenti i SHBA-së, Joe Biden, Maj 2022
Foto: AP
 

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka përmendur Kosovën derisa shprehi mbështetje të fortë për anëtarësimin e Finlandës dhe Suedisë në NATO.

Pas takimit të së enjtes me liderët e dy vendeve në Shtëpinë e Bardhë, Bideni ka thënë se trupat finlandeze dhe suedeze kanë shërbyer krah për krah me SHBA-në dhe trupat e NATO-s në Kosovë, Afganistan dhe në Irak, raportoi CNN-i.