Arbëri

Kompania shqiptare po e ka problem që t’i dërgojë autoambulancat në Ukrainë

 

Një kompani e vogël në Shqipëri po ka problem që ta përmbushë kërkesën dhe të prodhojë ngarkesën e parë prej rreth 500 autoambulancash që qeveria dhe agjencitë po planifikojnë t’i dërgojë në Ukrainë.

“Na janë dhënë vetëm dy javë për të prodhuar 11 autoambulanca dhe për t’i dërguar në Ukrainë”, ka thënë Arjeta Puca, biznesmene, për Reutersin.