Arbëri

Shtyhet mbledhja e Komisionit për Mjedis

 

Shtyhet mbledhja e Komisionit për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Infrastrukturë dhe Zhvillim Rural.

Mbledhja është shtyrë për një datë të pacaktuar. Në këtë mbledhje ishte paraparë raportimi i ministrit të MMPHI-së, Liburn Aliu, si dhe shqyrtimi i tri projektligjeve.