Arbëri

Shoqata për Fibrozë Cistike mban protestë para MSH-së, i premtohet zgjidhje

 

Shoqata për Fibroze Cistike ka mbajtur protestë para Ministrisë së Shëndetësisë të premten. Ata janë ftuar në takim brenda Ministrisë dhe u është premtuar zgjidhje.

Qëllimi i protestës ishte realizimi i listës së re të barnave esenciale, e nënshkruam më 20 shtator të vitit 2019, si dhe realizimi i repartit për fëmijë me fibrozë cistike.