Arbëri

Szunyog: Mediat duhet të gëzojnë sigurinë dhe lirinë e palëkundur të shprehjes

Foto: KOHA
 

Ambasadori i BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog, ka thënë të martën se mediat duhet të jenë të lira, pluraliste e profesionale dhe se duhet të gëzojnë sigurinë dhe lirinë e palëkundur të shprehjes.

Në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit, Szunyog, ka deklaruar se çdo sulm ndaj gazetarëve, qoftë ai në internet, verbal apo fizik, është i turpshëm dhe duhet dënuar.