Arbëri

Raundi i parë për zgjedhjen e presidentit të Shqipërisë pritet të mbahet më 10 maj

Kuvendi i Shqipërisë, Presidenti i Shqipërisë, maj 2022
 

Procedurat për zgjedhjen e presidentit të ri të Shqipërisë, do të nisin zyrtarisht të mërkurën (4 maj).

Konferenca e Kryetarëve do të diskutojë dhe përcaktojë datën e raundit të parë të votimit për zgjedhjen e kreut të ri të shtetit shqiptar, raportoi “Euronews Albania” të hënën.