Arbëri

Shqipëria me numrin më të madh të përdoruesve të kokainës në botë për kokë banori

 

Zyra e Kombeve të Bashkuara për Drogat dhe Krimin (UNODC), nëpërmjet një statistike, njoftoi se Shqipëria është vendi me numrin më të madh të konsumuesve të drogës kokainë për kokë banori, me 3.7 për qind.

Pasuar nga Anglia/Uellsi, me 2.67 për qind. E treta në renditje është Australia me 2.6 për qind, Skocia 2.34 për qind, Spanja 2.2 për qind, Holanda 2.2 për qind, Mali i Zi 1.8 për qind, Uruguai 1.8 për qind, Argjentina 1.67 për qind dhe Danimarka 1.6 për qind.