Arbëri

Në Greqi kërkohet njohja e Kosovës

 

Thirrjet për njohje të Kosovës nga katër autorë grekë janë publikuar në të përditshmen greke “Ta NEA” në edicionin e kësaj fundjave.

Një nga autorët, shkrimi i të cilit po ashtu është i publikuar në këtë gazetë është edhe Ioannis Armakolas, bashkëpunëtor i lartë, hulumtues dhe drejtues i programit të Evropës Juglindore në “Hellenic Foundation for Europian and Foreign Policy”.