Arbëri

Serbët shkruajnë se Perëndimi po bën presion për shuarje të “Ballkanit të Hapur”

 

Gazeta serbe “Blic” ka publikuar ballinën e numrit të së enjtes dhe atë ia ka kushtuar nismës rajonale “Ballkani i Hapur”.

Sipas kësaj gazete, dita-ditës po shtohen presionet nga Perëndimi për shuarje të kësaj nisme.