Arbëri

Reka: Gjenocidi në Bucha zhveshi fytyrën e vërtetë të hegjemonizmit ruso-serb

 

Ish-ministri i Integrimeve Evropiane, Blerim Reka, e krahasoi masakrën ruse në Bucha të Ukrainës me ato serbe në Bosnjë-Hercegovinë dhe në Kosovë.

Ai shkroi të hënën në Facebook, se ky gjenocid e zhveshi fytyrën e vërtetë të hegjemonizmit ruso-serb.