Arbëri

Një aktakuzë është ngritur gjatë vitit 2021 për krime lufte në Kosovë

Foto: Driton Paçarada\KOHA
 

23 vjet pas përfundimit të luftës në Kosovë, ende nuk ka drejtësi për mbi 13 mijë persona të vrarë, 20 mijë të dhunuar seksualisht dhe mbi 1600 të zhdukurit.

Vetëm një aktakuzë është ngritur për krime lufte gjatë vitit të kaluar nga Prokuroria Speciale e Kosovës.