Arbëri

Raportimi i dhunës në shkolla, ndër sfidat e mëdha

 

Komisioni Parlamentar për Arsim dhe Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve kanë organizuar të martën në Prishtinë, tryezë me temën “Integrimi i politikave dhe shërbimeve për trajtimin e dhunës ndaj fëmijëve, me fokus në shkollë”.

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, deklaroi se raportimi i dhunës në shkolla mbetet ndër sfidat e mëdha.