Arbëri

BE-ja e zhgënjyer me mosvotimin e Projektkodit Civil

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog
 

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog, e ka cilësuar zhgënjyese mosvotimin e Projektkodit Civil, i cili nuk ka kaluar në lexim të parë sot në Kuvendin e Kosovës.

Szunyogu ka thënë se ky ligj është i rëndësishëm dhe nuk duhet të presë.